Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Vezetői akadémia

#Rövid szakmai képzés   #Üzleti   #Nyitott  
Képzés célja
A képzés célja vezető, középvezetői beosztású munkatársai szakmai, gazdasági, társadalmi, közéleti tájékozottságot növelése, ismeret és kompetenciafejlesztés az, a vita- és együttműködési készség erősítése a szakértői előadásokhoz kapcsolódó beszélgetések révén.
Jelentkezési határidő
Folyamatos
Képzési díj
Kérjen ajánlatot!
Helyszín
Miskolci Egyetem
Főbb témakörök - tárgyak
Lehetséges témák: A jövőnk – az emberi társadalom fejlődésének pozitív és negatív trendjei, fenntarthatóság kockázatai és esélyei - A magyar gazdaság versenyképessége, makro-folyamatok, vállalati lehetőségek - Vállalati menedzsment-gondolkodás. stratégia és operatív szemlélet tapasztalatok, tanulságok – Innováció – versenyképesség – Marketing - Üzleti és társadalmi versenyképesség harmóniája. Döntő tényező: bizalom – a társadalom- gazdaság működésének meghatározó tényezője. A témák a vállalkozás igényei szerint bővíthető. Az „akadémia” előadói az adott tématerület országosan ismert szakemberei, kutatói, menedzserei.