Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Gasztrotudós

#Rövid szakmai képzés   #Üzleti   #Nyitott  
Képzés célja
A Gazdaságtudományi Kar Marketing és Turizmus Intézete képzésének célja a gasztronómiában tapasztalható változásokkal való lépéstartás, a kulináris világban való eligazodás, betekintés a vendéglátó üzlet menedzselésébe.
Képzési idő
5*4 óra (16.00-20.00 hetente egyszer)
Képzési díj
60000 Ft
Helyszín
Miskolci Egyetem
Szerezhető végzettség
"Gasztrotudós"
Főbb témakörök - tárgyak
Gasztronómiai trendek
Kulináris geográfia
A világ borászata és borturizmusa
Hazánk borkínálata
Élelmiszerbiztonság
Italismeret
Gasztromarketing
Felvételi követelmények
nincs
Bővebb leírás

Bővítse gasztronómiai tudását a Miskolci Egyetem oktatóinak és a meghívott vendégelőadók segítségével!

Ismerje meg az Avalon Park szakmai titkait Bajusz Gergely, gasztronómiai igazgató vezetésével! Merüljön el a gasztronómiához kapcsolódó rendezvényszervezés rejtelmeiben Nagy Katalin, mesteroktató irányításával!

Kóstoljon finom italokat Sándor Zsolttal, a bükki borásszal és kalandozzon a világ és hazánk borkínálatában és borturizmusában Dr. Szakál Zoltánnal, egyetemi docenssel!

Tanuljon italismeretet Angerman Lászlótól, Magyarország 2018-as Sommelier Bajnokától és szerezzen élelmiszerbiztonsági ismereteket Dr. Bene Zsuzsannától, egyetemi docenstől!

Tanuljon kulináris geográfiát Ruprecht Lászlótól, a SVÉT elnökétől és utazzon a világ gasztrotrendjeiben Papp Adriennel, egyetemi tanársegéddel!

Sajátítsa el a gasztromarketing rejtelmeit Csíki Sándortól, gasztronómiai szakírótól és Dr. Marien Anita, egyetemi adjunktustól!

Képzésfelelős: Dr. Bene Zsuzsanna, egyetemi docens, bene.zsuzsanna@uni-miskolc.hu