Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Geotermikus szakirányú továbbképzési szak

#Szakirányú továbbképzés   #Műszaki   #Nyitott  
Képzés célja
A Műszaki Földtudományi Kar által meghirdetett és a Gázmérnöki Intézeti Tanszék által szervezett képzés résztvevői kompetenciát szereznek mind a geotermikus energiatermelés, mind a hasznosítás területén. Korszerű és naprakész ismereteket szereznek a geotermia szakterületén. Alaposan megismerik Magyarország geotermikus természeti adottságait és felhasználási lehetőségeit. Alkalmassá válnak geotermikus energiahasznosítási projektek helyszínének megválasztására, a tervezésére és a létesítéshez, üzemeltetéshez szükséges feladatok elvégzésére. Jogosulttá válnak önálló geotermikus tervezői, szakértői tevékenység folytatására.
Képzési idő
4 félév
Képzési díj
380000 Ft/félév
Helyszín
Miskolci Egyetem
Szerezhető végzettség
Geotermikus szakmérnök
Főbb témakörök - tárgyak
A geotermikus szakmérnöki oklevelet szerzett szakemberek kompetenciát szereznek mind a geotermikus energiatermelés, mind a hasznosítás területén. Korszerű és naprakész ismereteket szereznek a geotermia szakterületén. Alaposan megismerik Magyarország geotermikus természeti adottságait és felhasználási lehetőségeit. Alkalmasakká válnak geotermikus energiahasznosítási projektek helyszínének megválasztására, a tervezésére és a létesítéshez, üzemeltetéshez szükséges feladatok elvégzésére. Jogosulttá válnak önálló geotermikus tervezői, szakértői tevékenység folytatására.
Felvételi követelmények
BsC vagy MsC (korábban főiskolai vagy egyetemi) végzettség
Bővebb leírás

http://www.gas.uni-miskolc.hu/hun/index.php?menu=oktatas_szakirany_geot