Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

AutoForm autóipari lemezalakító tervező és végeselemes modellező rendszer

#Rövid szakmai képzés   #Műszaki   #Szervezetre szabott, zárt  
Képzés célja
Az ipari résztvevők felkészítése az AutoForm programrendszer alkalmazás szintű ismeretére.
Képzési idő
3-5 nap
Képzési díj
Kérjen ajánlatot!
Képzés helyszíne
Miskolci Egyetem
Főbb témakörök – tárgyak
Az AutoForm program általános bemutatása, elhelyezése a termék-, technológia és szerszámtervezés, a gyártás és üzemeltetés területén.
Az AutoForm teljes tervezési folyamatláncának áttekintése, a programrendszer szolgáltatásainak részletes megismertetése céljából.
Az AutoForm Planning & Bidding (technológiai tervezés és ajánlatkészítés) moduljának koncepcionális áttekintése, különféle technológiai változatok elemzése a gyártási környezet figyelembevételével.
Az AutoForm Die Design (szerszámtervezés) moduljának átfogó elemzése, a szerszámtervezés különféle lehetőségeinek részletes ismertetése. A szerszámtervezés lehetőségei a különféle alakítási (Forming, Drawing) folyamatoknál.
Tipikus autóipari alakítási és szerszám-tervezési feladatok alakításának technológiai és szerszámtervezési folyamatának bemutatása.
Adott, ismert szerszámfelületekkel történő modellezés (az ún. Full Tool Import) lehetőségeinek ismertetése, konkrét ipari példa elemzése.
Felvételi követelmények
Műszaki BsC vagy MsC (korábban főiskolai vagy egyetemi) végzettség
Bővebb leírás

A képzés szakmai vezetője: Prof. Dr. Lukács János, intézetigazgató, egyetemi tanár; janos.lukacs@uni-miskolc.hu