Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Munkamódszerek kialakítása és oktatása lean elvek alapján

#Rövid szakmai képzés   #Műszaki   #Nyitott  
Képzés célja
A Miskolci Egyetem Logisztikai Intézete, valamint az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének együttműködésében megvalósuló tréning célja, hogy a termelési környezetben dolgozó operatív feladatot ellátó munkavállalók munkamódszereinek kialakításához nyújtson ismereteket.
Képzési idő
3 nap
Jelentkezési határidő
Folyamatos
Képzési díj
120000 Ft
Helyszín
Miskolci Egyetem/a megrendelő által kért helyszín
Főbb témakörök - tárgyak
Lean alapok / Ember és munkakörnyezet / A mozgáselemzés módszertani alapjai / A standardok szükségessége / A standard munka 3 eleme / Standard munkadokumentáció készítés szempontjai / A munkafolyamatok betanításának lépései / Standard munka szimulációs vizsgálata /A tudásátadás módszertana / A betanítási hatékonyság nyomon követese / A folyamatos fejlesztés és a standardok kapcsolata.
Bővebb leírás

A mai ipari környezetben kiemelten fontos a munkavállalók számára jól értelmezhető és megfelelő minőségben kivitelezhető munkafolyamatok megalkotása.  Ez nem csupán a minőségi termékek gyártását biztosítja, de átláthatóvá teszi az elvégzendő feladatokat és biztosítja a könnyű és hatékony betanulást, valamint a munkavégzés hatékonyságénak mérhetőségét.

A tréning során kitérünk a munkamódszerek megtervezése mellett a munkastandardok kialakításának szempontjaira, illetve a munkafolyamatok betanításának menetére.

A képzés az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének módszereire épül. A tréning elvégéséről ALFRA Consulting által kiállított részvételi tanúsítványt kapnak a résztvevők.

Minimális létszám 9 fő, maximális 15 fő

A képzés szakmai vezetői: Dr. Tamás Péter (ME-LOG), Seres László (ALFRA Consulting)