Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Problémamegoldó tréning

#Rövid szakmai képzés   #Műszaki   #Nyitott  
Képzés célja
A Miskolci Egyetem Logisztikai Intézete, valamint az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének együttműködésében megvalósuló tréning célja a problémamegoldás 8 lépésének bemutatása.
Képzési idő
3 nap
Jelentkezési határidő
Folyamatos
Képzési díj
120000 Ft
Helyszín
Miskolci Egyetem/a megrendelő által kért helyszín
Főbb témakörök - tárgyak
Lean alapok / Bevezetés a beépített minőség fogalmába / A három realitás koncepciója / A problémamegoldás elemei / A problémamegoldás módszerei / PDCA / Szimulációs feladatok / Az A3 struktúrájának megismerése / Ellenintézkedések meghatározása / Folyamatok és eredmények nyomon követesé / Standardizálás folyamata / Yokoten – a tanulságok megosztása / Logisztikai folyamatok minőségbiztosítása
Bővebb leírás

Iparágtól és cég mérettől függetlenül minden szervezetben merülhetnek fel problémák, amik megakadályozzák a célok elérését.

Ezen a tréningen az A3 szisztematikus problémamegoldó módszert ismerhetik meg a résztvevők, melynek segítségével a komplex problémákat is meg lehet szüntetni. A problémamegoldás nem csupán a hatékony működést segíti elő, de a szervezetet is fejlődésre és tanulásra készteti, mely a hosszútávú piaci versenyképesség alapja.

Ez a módszert a szervezet minden szintjén hasznosan lehet alkalmazni, így javasolt termelés, logisztika, karbantartás, személyügy, pénzügy és más szolgáltató területeken dolgozó szakemberek, közép és felsővezetők, valamint KKV szektor szereplői számára is.

A képzés az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének módszereire épül. A tréning elvégéséről ALFRA Consulting által kiállított részvételi tanúsítványt kapnak a résztvevők.

Minimális létszám 9 fő, maximális 15 fő

A képzés szakmai vezetői: Dr. Tamás Péter (ME-LOG), Seres László (ALFRA Consulting)