Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Lean termelési rendszerek tervezése

#Rövid szakmai képzés   #Műszaki   #Nyitott  
Képzés célja
A Miskolci Egyetem Logisztikai Intézete, valamint az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének együttműködésében megvalósuló tréning célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a mai dinamikus piaci körülményekre reagálni képes termelési rendszerek tervezési módszertanával.
Képzési idő
3 nap
Jelentkezési határidő
Folyamatos
Képzési díj
120000 Ft
Helyszín
Miskolci Egyetem/a megrendelő által kért helyszín
Főbb témakörök - tárgyak
Lean alapok / Gyártó cégek kihívásai régen és most / Termék élettartam és a költségek alakulása / Termelés-tervezési módszerek (a termék tervezéstől a kész gyártósorig) / A DFMA fontossága és előnyei / Az értékáram tervezés és layout tervezés kapcsolta / Skálázhatóság / Automatizáltsági szintek gyártó rendszerek esetében / Termelési rendszerek szimulációs tervezése, vizsgálata
Bővebb leírás

A termékélettartam során az arányos beruházásütemezés alapját a tervezési szakaszban határozhatjuk meg, ennek köszönhetően a kezdeti nagy beruházás helyett a fejlesztések kivitelezése a felfutási szakaszban részben vagy egészében megtermelt bevételekből történhet.

A gépesítés, az automatizálás és az Ipar 4.0 szempontjai mellett szó lesz az ember szerepéről az ilyen rendszerekben, valamint az ember feladatairól a jövő termelési rendszereiben.

A tréning elvégzése után a résztvevők átfogó tudással fognak rendelkezni a lean termelőrendszerek tervezésének szempontjairól.

A képzés az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének módszereire épül. A tréning elvégéséről ALFRA Consulting által kiállított részvételi tanúsítványt kapnak a résztvevők.

A minimális létszám 9 fő, maximális 15 fő

A képzés szakmai vezetői: Dr. Tamás Péter (ME-LOG), Seres László (ALFRA Consulting)