Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Ergonómiai alapok

#Rövid szakmai képzés   #Műszaki   #Nyitott  
Képzés célja
A Miskolci Egyetem Logisztikai Intézete, valamint az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének együttműködésében megvalósuló tréning célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek az ergonómia alapjaival, illetve azokkal a szempontokkal, melyek figyelembevételével a hatékony munkavégzés alapjait megteremtő munkahelyek alakíthatók ki, mind irodai, mind termelési környezetben.
Képzési idő
3 nap
Jelentkezési határidő
Folyamatos
Képzési díj
Kérjen ajánlatot!
Képzés helyszíne
Miskolci Egyetem/a megrendelő által kért helyszín
Főbb témakörök – tárgyak
Ergonómia alapjai / Ember és munkakörnyezet / Testtartások és hatásuk / Az ergonómia és a hatékonyság kapcsolata / Munkaállomások tervezésének szempontjai, eszközei / Munkaállomások optimalizálása Ergonómiai szempontból / Gyártósori layout tervezés és optimalizálás / Ergonómiai vizsgálati módszerek és eszközök / Emberi munkavégzés szimulációs modellezése, vizsgálata/ Az ipar jövője (I.4.0) – robotizáció emberi aspektusból
Bővebb leírás

Szó lesz a meglevő munkahelyek ergonómiai felülvizsgálatának szempontrendszeréről és fejlesztésének lehetőségeiről.

A tréning után a résztvevők átfogó tudással fognak rendelkezni a munkahely tervezés és fejlesztés ergonómiai szempontjairól.

A képzés az ALFRA Consulting nemzetközi szervezetének módszereire épül. A tréning elvégzéséről ALFRA Consulting által kiállított részvételi tanúsítványt kapnak a résztvevők.

Minimális létszám 9 fő, maximális 15 fő

A képzés szakmai vezetői: Dr. Tamás Péter (ME-LOG), Seres László (ALFRA Consulting)