Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Vállalati adminisztráció - alapszintű Excel

#Rövid szakmai képzés   #Üzleti   #Nyitott/Szervezetre szabott zárt  
Képzés célja
Gyakorlatias és hatékony segítség az adatkezelés, adatelemzés és az adatvizualizáció területeken. A képzés során az Excel készségszintű használata ismerhető meg az adatbeviteltől, a kimutatások, ábrázolások, adatelemzések készítéséig, amely hatékony támogatás a vállalati ügyintézés, az adminisztráció és a mindennapi számítógépes munka során.
Képzési idő
20 óra
Jelentkezési határidő
Folyamatos
Képzési díj
Kérjen ajánlatot!
Helyszín
Miskolci Egyetem/a megrendelő által kért helyszín
Főbb témakörök - tárgyak
AZ EXCEL HASZNÁLATA, ADATBEVITEL, ADATKEZELÉS Ismerkedés az alapbeállításokkal, adattípusokkal. Az adatbevitel egyszerű és gyors módjai. Az adatok kezelésének, védelmének, keresésének módjai. Az adathalmazok átlátásának, rendezésének és szűrésének eszközei, azok helyességének ellenőrzési formái. VIZUALIZÁCIÓS ISMERETEK A szemléltetés és formázás eszközei. Áttekinthető, informatív táblázatok készítése. Alapvető diagramtípusok használata, szemléltetési trükkök. KIMUTATÁSOK KÉSZÍTÉSE Egyszerű kimutatások gyors létrehozása, és elemzése. Kimutatások és diagramok párhuzamos készítése. FÜGGVÉNYEK HASZNÁLATA A mindennapi munka során hasznos függvények elsajátítása. Gyorselemzési funkciók megismerése, számítások végzése, adatok tisztítása, hatékony átrendezése, egymásnak való megfeleltetése függvények segítségével. A Dátum- és idő-, a Logikai-; a Matematikai-; a Kereső-; a Pénzügyi-; a Statisztikai-; és a Szöveg csoportba tartozó függvények alapkészletének megismerése.
Bővebb leírás

Az órák 5*4 óra felosztásban, várhatóan péntekenként 16 órakor kezdődnek, vagy egyedi, szervezeti igény esetén természetesen ettől eltérő időpontokban is szervezhető.

Képzésfelelős: Dr. Csiszár Csilla Margit, Gazdálkodástani Intézet, Gazdaságtudományi Kar