Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Szerezze meg a világon egyedülálló Robbanásvédelmi szakmérnöki/szakemberi oklevelet a Miskolci Egyetemen!

2021. április 17., 11:40
2021 szeptemberében világújdonságként indul a Miskolci Egyetem és a Veproil Kft. szakmai együttműködésében a Robbanásvédelmi szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzés

Az új szakirányú továbbképzésen egy év alatt, egy képzés keretében szerezhető meg az elsődleges, a másodlagos és a harmadlagos robbanásbiztonság-technikai tudásanyag, ami - unikálisan - gyártófüggetlen ismereteket ad!

Ráadásként a szakirányú továbbképzés során a Robbanásvédelmi szakmérnöki/szakemberi oklevél mellett a sikeres vizsgát tevők az ExNB Tanúsító Intézet által kiállított, a Robbanásbiztos műszaki vezetői képesítést igazoló tanúsítványt is megkapják.

A továbbképzésre nem műszaki képzési területen szerzett oklevél birtokában is jelentkezhet!

Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának szakmai partnere, a Veproil Kft. a robbanásbiztonság-technika specialistájaként, többéves oktatási  és szakmai tapasztalata alapján biztosítja a képzés gyakorlati oktatási hátterét.

Bővebb információ és jelentkezés a Robbanásvédelmi szakmérnöki szakirányú továbbképzésre ITT!

Bővebb információ és jelentkezés a Robbanásvédelmi szakemberi szakirányú továbbképzésre ITT!