Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Új vendégoktató a Miskolci Egyetem Városmarketing szakközgazdász és specialista szakirányú továbbképzésén

2021. március 11., 15:10
Vendégoktatóként csatlakozott Máté Balázs, online marketing szakértő a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának szakirányú továbbképzéséhez

Máté Balázs, a Marketing Professzorok ügyvezető igazgatója, vezető tanácsadója.1998-óta foglalkozik marketinggel, doktori témája a konverzió központú online marketing. Tudományos munkája mellett több mint 20 éve vezeti online marketing ügynökségét, ahol SEO és social media marketing kutatásokkal, valamint usability vizsgálatokkal is foglalkoznak. A multinacionális nagyvállalatoktól kezdve a KKV szektorig több, mint 500 cégnél dolgozott tanácsadóként (többek között ügyfelei voltak a GlaxoSmithKline, ABBOTT, Vista utazási iroda, Zsidai csoport - Jamie’s Italian,Splier,  MVM Zrt, Eventrend csoport - New York Cafe, Symbol Budapest).

Blogja, a www.matebalazs.hu valószínűleg az ország leglátogatottabb online marketing blogja, de gyakran publikál marketinggel kapcsolatos cikkeket ügynökségének oldalán a www.marketingprofesszorok.hu oldalon is.

Szívesen ad elő mind a tudományos mind az üzleti világ konferenciáin is amellett, hogy több egyetemen oktatja az online marketing területén végzett legújabb kutatásainak eredményeit, illetve adja át a hallgatóknak a gyakorlati életből vett tapasztalatait. A Miskolci Egyetemen jelenleg a Városmarketing szakközgazdász és specialista szakirányú továbbképzés hallgatói tanulhatnak széles körű tapasztalataiból.