Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Biztosítsa magát és munkahelyét teljes körű robbanásvédelmi tudással!

2021. február 16., 08:40
A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara és a Veproil Kft. szakmai együttműködésével új, az országban egyedülálló szakirányú továbbképzést létesített robbanásvédelmi területen. Szerezze meg újabb diplomáját egy fontos szakmaterületen!

A ma robbanásbiztonság-technikája szerteágazó tudomány. Sok szakterület képviselteti magát benne: villamos - műszeres - gépész - technológia - biztonságtechnika - tűzvédelem - vegyész, vagyis speciális, integrált ismeretanyag az alapja a robbanásvédelemnek, amely a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karán elérhető. A Robbanásvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzés szakmai partnere, a Veproil Kft. a robbanásbiztonság-technika specialistájaként, többéves oktatási  és szakmai tapasztalata alapján biztosítja a képzés gyakorlati oktatási hátterét.

Az új szakirányú továbbképzés előnye és unikalitása, hogy egy év alatt, egy képzés keretében szerezhető meg az elsődleges, a másodlagos és a harmadlagos robbanásbiztonság-technikai tudásanyag! Ráadásként a szakirányú továbbképzés során a Robbanásvédelmi szakmérnöki oklevél mellett a sikeres vizsgát tevők az ExNB Tanúsító Intézet által kiállított, a Robbanásbiztos műszaki vezetői képesítést igazoló tanúsítványt is megkapják!

Ha további információkat szeretne megtudni, írjon nekünk, illetve olvasson bővebben az új képzésünkről: ITT!