Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A nemzetközi borakadémikus Dr. Mészáros Gabriella borkurzusai a Miskolci Egyetemen

2020. szeptember 14., 08:40
Borkedvelőknek, a borászat iránt érdeklődőknek indít izgalmas élménykurzusokat a Miskolci Egyetem 2020. októberben

Legyen borszakértő! Vagy csak kóstoljon bele a mai egyik legtrendibb tudásba és finom borokba! Jeletkezzen még ma!

A borkultúra terjesztésének elhivatott úttörője, Dr. Mészáros Gabriella AIWS c. egy. docens kezdő és haladó borismereti és borkóstolási kurzusait hirdetjük meg 2020. októberi indulással.

Dr. Mészáros Gabriella borkóstolói valódi trambulint jelentenek azok számára, akik  a borászvilágban  szeretnék kamatoztatni megszerzett tudásukat, legyen szó borkészítésről vagy értékesítésről, vendéglátásról, borszakírásról, oktatásról. A tudásvágyó amatőrökön túl, a magyarországi borászatok megannyi munkatársa, családtagja sajátította el az elmúlt években kóstolópadjánál a világ és Magyarország teljes körű borismeretét, utat mutatva a fiatal borász generációknak is, megtalálva a tökéletes egyensúlyt  tradíció és haladás között. Ez a műveltség, a magyar bor extra finesze  - mely túlmutat  egyszerű tájékozottságon  - tovább gazdagítja a hazai borok minőségét, ezen keresztül is segítve az európai borkultúrába való bekapcsolódást.

Bővebb információ és jelentkezés (határidő: október 05.):

Borismeret és borkóstolás című kurzusra ITT

Borélvezet ínyenceknek című kurzusra ITT