Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Klinikai kutatási munkatárs képzés a Miskolci Egyetemen

2019. július 22., 13:45
Az Egészségügyi Kar idén 11. alkalommal indítja két féléves klinikai kutatási munkatárs szakirányú képzését

A klinikai  kutatások módja és az új gyógyszerek fejlesztésének szükségessége napjainkban gyorsan változik, éppen ezért az elkövetkezendő években növekvő igény mutatkozik majd a klinikai kutatásban magasan kvalifikált szakemberek iránt. A klinikai kutatási munkatárs szakma stabil életpálya lehetőséget kínál, mely mind anyagilag, mind tudományos aktivitás tekintetében rendkívül sok előnyt biztosít a pozíciót betöltő személy számára.

Az Egészségügyi Kar 2019. szeptemberben induló két féléves, másoddiplomát adó szakirányú továbbképzése során megszerzett ismeretek, kompetenciák birtokában a résztvevők képesek lesznek klinikai vizsgáló helyek meghatározására és kiválasztására, etikai és egyéb engedélyek beszerzésére, klinikai vizsgálatok megszervezésére és dokumentálására, a tudományos megbeszélések szervezésére és moderálásárára, a vizsgáló helyek látogatására és ellenőrzésére, kutatási eredmények rögzítésére és az eredmények publikálására, disszeminálására.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

További információ és jelentkezés: ITT