Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

LEAN FOLYAMATFEJLESZTŐ SPECIALISTA ÉS LEAN FOLYAMATFEJLESZTŐ SZAKMÉRNÖK SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS INDUL

2019. január 31., 21:20
Lean folyamatfejlesztő specialista és Lean folyamatfejlesztő szakmérnök szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karán a Logisztikai Intézet szakvezetésével 2019. szeptemberben!

A kétféléves Lean folyamatfejlesztő szakmérnök és Lean folyamatfejlesztő specialista szakirányú továbbképzést megvalósítását, valamint szakmai tartalmának folyamatos korszerűsítését az ALFRA Consulting nemzetközi szervezete támogatja.

A képzés keretében a korszerű folyamatszemléletre épülő tudást adunk, mely révén a szakember képes lesz a különböző veszteséghelyzetek, szituációk feltárására, azok folyamatos csökkentésére. A képzés a gyakorlatban jól alkalmazható lean eszközök, módszerek megismertetésére, a vállalkozásokon belüli megvalósítási feltételek elemzésére, az alkalmazási technikák, megoldások elsajátíttatására épül. Mindezen tudás, képesség ma már a hatékony, sikeres vállalati működés elengedhetetlen részét képezi.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

További információ és jelentkezés a Lean folyamatfejlesztő szakmérnök szakirányú továbbképzésre itt!

További információ és jelentkezés a Lean folyamatfejlesztő specialista szakirányú továbbképzésre itt!