Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Business marketing szakközgazdász és specialista

2019. január 23., 09:35
Cimkék:Business marketing
2019. szeptemberben Business marketing szakközgazdász és specialista szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetemen a Marketing és Turizmus Intézet gondozásában, Piskóti István szakvezetésével miskolci és budapesti helyszíneken!

Szerezzen speciális diplomát és legyen a B2B piacok szakértője!

Hogyan lehet üzleti sikereket elérni a business to business, a cégek, szervezetek közötti piacon? Hogyan lesz a termékemből az vevőm üzleti megoldása? Hogyan biztosítható az ügyfél-orientáltság, MI a jó belső marketing titka? Ügyfélelégedettség, lojalitás mérésének és menedzsmentjének módszerei (SCM). Mennyit ér egy ügyfél, hogyan optimalizáljuk az ügyfélkapcsolatokat? Mi a leghatékonyabb értékesítési módszer? Milyen piaci együttműködések támogatják céljainkat?

Fedezze fel a külső marketingkommunikáció, a hírnév, imázs és márkaépítés – ezen belül kiemelten az employer branding – módszereit, technikát, a társadalmilag felelős vállalati tevékenység (CSR) marketing-támogatásának módszereit! Ismerje meg a modern marketing alkalmazásait az üzleti piacokon: Marketing 3.0., Marketing 4.0.! Sajátítsa el a marketing és alkalmazásainak hagyományos és digitális, online megoldásait az üzleti, gyakorlati életben is jártas, tapasztalt oktatógárdától. 

A képzésre jelentkezés határideje: 2019. szeptember 15.

Gazdasági alapdiplomával rendelkezők jelentkezése ITT!

Bármely képzési területen szerzett alapdiplomával rendelkezők jelentkezése ITT!