Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

LEAN FOLYAMATFEJLESZTŐ SPECIALISTA SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS INDUL

2018. december 4., 17:10
LEAN FOLYAMATFEJLESZTŐ SPECIALISTA SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉS INDUL A MISKOLCI EGYETEM GÉPÉSZMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KARÁN A LOGISZTIKAI INTÉZET SZAKVEZETÉSÉVEL 2019. FEBRUÁRBAN!

A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának Logisztikai Intézete a 2019. februárban kétféléves lean folyamatfejlesztő specialista szakirányú továbbképzést indít. A képzést a nem műszaki BsC (korábban főiskolai) végzettséggel rendelkező, de lean folyamatfejlesztő ismereteket igénylő szakembereknek tervezték. A képzés megvalósítását, valamint szakmai tartalmának folyamatos korszerűsítését az ALFRA Consulting nemzetközi szervezete támogatja.

A képzés keretében a korszerű folyamatszemléletre épülő tudást adunk, mely révén a szakember képes lesz a különböző veszteséghelyzetek, szituációk feltárására, azok folyamatos csökkentésére. A képzés a gyakorlatban jól alkalmazható lean eszközök, módszerek megismertetésére, a vállalkozásokon belüli megvalósítási feltételek elemzésére, az alkalmazási technikák, megoldások elsajátíttatására épül. Mindezen tudás, képesség ma már a hatékony, sikeres vállalati működés elengedhetetlen részét képezi!

Jelentkezési határidő: 2019. február 15.

További információ és a jelentkezés itt!