Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Életciklus-értékelés (LCA) szakmai képzés

2021. november 5., 11:05
Átfogó elméleti és gyakorlati tudás szerezhető minden olyan kérdést illetően, amely az életciklus-elemzés (LCA) témaköréhez, valamint az ehhez kapcsolódó terméktervezési és a gyártási technológiák optimalizálására irányuló tevékenységekhez kapcsolódik.

Az életciklus-értékelés (LCA) szakmai tanfolyam által nyújtott elméleti és gyakorlati tudás birtokában bővítheti lehetőségeit a fejlesztés, kutatás és innováció területén.  Az életciklus-értékelés nagyobb fokú ismerete és jelenlegi eredményeinek életciklus elemzésekkel történő alátámasztása megnyitja az utat a környezetvédelmi megfelelőség, a környezeti jelentések megfelelő előkészítése és környezeti teljesítményük javítása irányába. Az életciklus-költségszámítás segít megérteni a költségek kiváltó tényezőit termékük, szolgáltatásuk és alkalmazott technológiájuk teljes életciklusa során. Az érzékenységi elemzések terén elsajátított ismeretek hozzájárulnak a környezetbarát termékek és technológiák hatékonyabb tervezéséhez. Az LCA képzés szakmai tananyagának elsajátítása által, tényeken alapuló, optimális döntéseket hozhat és pontosabb fenntarthatósági adatokat tehet közé, ami által megérthetik termékei és szolgáltatásai környezeti hatásait.

Jelentkezési határidő: 2021. december  31.

Bővebb információ és jelentkezés: ITT!