Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Új szakirányú továbbképzés és szakmai tanfolyam a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karán csomagolásfejlesztési területen

2021. június 18., 14:05
Az ipari gyakorlatból érkezett igények kiszolgálására indul el a Miskolci Egyetemen a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmérnök szakirányú továbbképzés és a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmai tanfolyam

2021. szeptemberben indul a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmérnök képzés, ahol a  hallgatók a késztermékek, alkatrészek, egyéb alap- és segédanyagok csomagolásának szakszerű megtervezéséhez, a validációhoz szükséges releváns követelmények meghatározásához és kiértékeléséhez szükséges tudást szerezhetik meg.

A műszaki területtől eltérő végzettséggel rendelkezők is szert tehetnek erre az ismeretanyagra, mert számukra a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmai tanfolyamot indítja el a Gépészmérnöki és Informatikai Kar.

Bővebb információ és jelentkezés a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmérnök szakirányú továbbképzésre: ITT

Bővebb információ és jelentkezés a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmai tanfolyamra: ITT

 

Figyelmükba ajánljuk a Logisztikai szimulációs szakmérnök képzésünket is!

Bővebb információ és jelentkezés ITT!