Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara és a Veproil Kft. szakmai együttműködésével új szakirányú továbbképzést létesített robbanásvédelmi területen. Szerezze meg újabb diplomáját egy fontos szakmaterületen!
2021 februárjában újra elindítja a Gépészmérnöki és Informatikai Kar a Lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista szakirányú továbbképzéseit
A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara 2021 februárjában indítja a következő évfolyamát a Nemzetközi hegesztő szakirányú továbbképzési szakán.
Az Uni-Autósiskola újra elindítja a kedvezményes tanfolyamát a Miskolci Egyetemen.
Borkedvelőknek, a borászat iránt érdeklődőknek indít izgalmas élménykurzusokat a Miskolci Egyetem 2020. októberben
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők, mérlegképes könyvelők kötelező, kreditpontos továbbképzése a Miskolci Egyetemen
Jelentkezzen még ma a Gazdaságtudományi Kar másoddiplomát adó szakirányú továbbképzéseire!
A Gépészmérnöki és Informatikai Kar új, innovatív tudást adó szakirányú továbbképzéseket indít 2020 októberében.
Magyarországon egyedülálló, új szakirányú továbbképzés a Miskolci Egyetemen!
Folytatódik az atomerőművi üzemeltetési szakmérnök képzés a Miskolci Egyetemen
A Miskolci Egyetem adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők kötelező, kreditpontos továbbképzését hirdeti meg.
A Miskolci Egyetemen könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése indul államháztartási és vállalkozási számviteli és adózási szakterületen
2020 szeptemberében Lean vezető szakirányú továbbképzés indul a Gazdaságtudományi Karon
Kedvezményes autóvezető tanfolyam indul kizárólag a Miskolci Egyetem hallgatóinak az UNI Autósiskola és a Mentorius Tudás- és Képzőközpont szervezésében.
2020. februárban a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara Lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista szakirányú továbbképzést indít.
Magyarországon első alkalommal tanulhat a lean-kultúráról Cheryl Jones-tól!
Mondja el véleményét, tapasztalatait a felnőttképzéssel kapcsolatban!
Lean folyamatfejlesztő és lean vezető műszaki és üzleti szakirányú továbbképzések indulnak a Miskolci Egyetemen!
Az Egészségügyi Kar idén 11. alkalommal indítja két féléves klinikai kutatási munkatárs szakirányú képzését
A Nemzetközi Hegesztési Intézet (IIW) ajánlásának megfelelő Nemzetközi hegesztett szerkezet tervezőmérnök szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetemen 2019. szeptemberben az Energetikai és Vegyipari Gépészeti Intézet szakvezetésével.