Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Magyarországon egyedülálló, új szakirányú továbbképzés a Miskolci Egyetemen!
Folytatódik az atomerőművi üzemeltetési szakmérnök képzés a Miskolci Egyetemen
A Miskolci Egyetem adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők kötelező, kreditpontos továbbképzését hirdeti meg.
A Miskolci Egyetemen könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése indul államháztartási és vállalkozási számviteli és adózási szakterületen
2020 szeptemberében Lean vezető szakirányú továbbképzés indul a Gazdaságtudományi Karon
Kíváncsi arra, hogy milyen értéket rejt a jelenkor hulladéka? Többet szeretne tudni a hulladékok újrahasznosításáról? Érdeklik az innovatív technológiák?
Kedvezményes autóvezető tanfolyam indul kizárólag a Miskolci Egyetem hallgatóinak az UNI Autósiskola és a Mentorius Tudás- és Képzőközpont szervezésében.
A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának Gazdaságelméleti és Módszertani Intézete emelt szintű felkészítő tanfolyamot indít Gazdasági ismeretek tantárgyból
2020. februárban a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara Lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista szakirányú továbbképzést indít.
„Sportbiztonság Európában és hazánkban” témájú előadássorozat indul 2019. novemberben


Magyarországon első alkalommal tanulhat a lean-kultúráról Cheryl Jones-tól!
Mondja el véleményét, tapasztalatait a felnőttképzéssel kapcsolatban!
Kedvezményes autóvezető tanfolyam indul kizárólag a Miskolci Egyetem hallgatóinak az UNI Autósiskola és a Mentorius Tudás- és Képzőközpont szervezésében.
Lean folyamatfejlesztő és lean vezető műszaki és üzleti szakirányú továbbképzések indulnak a Miskolci Egyetemen!
Az Egészségügyi Kar idén 11. alkalommal indítja két féléves klinikai kutatási munkatárs szakirányú képzését
A Nemzetközi Hegesztési Intézet (IIW) ajánlásának megfelelő Nemzetközi hegesztett szerkezet tervezőmérnök szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetemen 2019. szeptemberben az Energetikai és Vegyipari Gépészeti Intézet szakvezetésével.
Lean folyamatfejlesztő specialista és Lean folyamatfejlesztő szakmérnök szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karán a Logisztikai Intézet szakvezetésével 2019. szeptemberben!
2019. szeptemberben Business marketing szakközgazdász és specialista szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetemen a Marketing és Turizmus Intézet gondozásában, Piskóti István szakvezetésével miskolci és budapesti helyszíneken!
2019. szeptemberben Városmarketing szakközgazdász és Városmarketing specialista szakirányú továbbképzés indul a Miskolci Egyetemen a Marketing és Turizmus Intézet gondozásában, Piskóti István szakvezetésével miskolci és budapesti helyszínen!
Különleges gasztronómiai kurzus indul a Miskolci Egyetemen a Marketing és Turizmus Intézet gondozásában!