Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Learn German using English as the language of in-class communication. / Nincs nyelvi akadály! Tanulj angolul francia vagy német nyelvet!
A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete rövid szakmai kurzust indít kis- és középvállalkozások számára, akik érdeklődnek az online marketing iránt. A mindennapi üzleti életben felhasználható gyakorlati ismeretek segítségével a vállalkozás el tudja kezdeni online marketing tevékenységét.
A Miskolci Egyetem Idegennyelvi Oktatási Központja 30 órás angol és német nyelvű középfokú, műszaki és üzleti szaknyelvi tanfolyamokat indít!
2022 februárjában a Miskolci Egyetem több, egyedülálló szakirányú továbbképzést indít műszaki és üzleti területen. Tekintse meg képzési kínálatunkat és jelentkezzen képzéseinkre!
Learn French or German using English as the language of in-class communication. / Nincs nyelvi akadály! Tanulj angolul francia vagy német nyelvet!
A napkollektoros rendszerek, valamint a napelemes erőművek száma és beépített kapacitása az elmúlt 10 évben ugrásszerűen nőtt Magyarországon. Ezzel egyidőben egyre nagyobb igény jelentkezik a hozzáértő szakemberek, szakmérnökök képzésére.
Átfogó elméleti és gyakorlati tudás szerezhető minden olyan kérdést illetően, amely az életciklus-elemzés (LCA) témaköréhez, valamint az ehhez kapcsolódó terméktervezési és a gyártási technológiák optimalizálására irányuló tevékenységekhez kapcsolódik.
A Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kara egyedi és hiánypótló szakirányú továbbképzést indít mérnökök számára.
Az ipari gyakorlatból érkezett igények kiszolgálására indul el a Miskolci Egyetemen a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmérnök szakirányú továbbképzés és a Logisztikai csomagolásfejlesztő szakmai tanfolyam
A Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara az ésszerű és hatékony településüzemeltetésért új szakirányú továbbképzést indít 2021. szeptemberben
Hogyan erősödhetünk a COVID-válságból tanulva? - Marketing vendéglátóknak és szállásadóknak
2021 szeptemberében világújdonságként indul a Miskolci Egyetem és a Veproil Kft. szakmai együttműködésében a Robbanásvédelmi szakmérnök/szakember szakirányú továbbképzés
Vendégoktatóként csatlakozott Máté Balázs, online marketing szakértő a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának szakirányú továbbképzéséhez
A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara és a Veproil Kft. szakmai együttműködésével új, az országban egyedülálló szakirányú továbbképzést létesített robbanásvédelmi területen. Szerezze meg újabb diplomáját egy fontos szakmaterületen!
2021 februárjában újra elindítja a Gépészmérnöki és Informatikai Kar a Lean folyamatfejlesztő szakmérnök és specialista szakirányú továbbképzéseit
A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kara 2021 februárjában indítja a következő évfolyamát a Nemzetközi hegesztő szakirányú továbbképzési szakán.
Az Uni-Autósiskola újra elindítja a kedvezményes tanfolyamát a Miskolci Egyetemen.
Borkedvelőknek, a borászat iránt érdeklődőknek indít izgalmas élménykurzusokat a Miskolci Egyetem 2020. októberben
Adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők, mérlegképes könyvelők kötelező, kreditpontos továbbképzése a Miskolci Egyetemen
Jelentkezzen még ma a Gazdaságtudományi Kar másoddiplomát adó szakirányú továbbképzéseire!